Tule tööle Baltic Restaurantsi!

TULE TÖÖLE BALTIC RESTAURANTSI

Liitu Eesti suurima toitlustusteenust pakkuva ettevõtte vahva ja tööka kollektiiviga!

Vali bränd, kus tahaksid töötada:

    Kandideeri siin ja me võtame Sinuga ühendust








    Soovin töötada:

    KöögitöölisenaTeenindajanaKokanaJuhatajanaPraktikandinaLaeval

    Eelistatud tööaeg:

    E-RGraafiku alusel

    Olen:

    täisealinealaealine

    Soovi korral lae üles oma CV:

    Kinnitan, et:

    mulle võib saata tööpakkumisi
    mulle võib pakkuda tööampse
    BRE jälgib ja töötleb isikuandmeid vastavalt Isikuandmete kaitse seaduses toodud nõuetele.

    Take Off – tõeline maitselend!

    Hubaste kohvikute Take Off One ja Take Off Two külastus Tallinna lennujaamas võimaldab veeta meeldivalt õhinat täis ooteaega. Mõni soovib ergutavat kohvi, mõni jõudu taastavat einet, teine jällegi värsket maitsekombinatsiooni salati või pasta näol. Meil on igaühele midagi pakkuda.

    Töötamiseks on see suurepärane Tallinna Lennujaama keskkond, kus saad mh harjutada võõrkeeles suhtlemist ning kohtud iga päev põnevate inimestega!

    Tallinna lennujaamas, Tartu mnt 101, Tallinn

    Meie ametikohad:

    PRAKTIKANT

    Meie juures käivad praktikal köögitöölised, abikokad, kokad, klienditeenindajad, toiduainetehnoloogid ning filiaalijuhatajad. Parimate praktikantidega sõlmitakse vabade ametikohtade olemasolul ning praktikandi soovi korral tööleping!

    KÖÖGITÖÖLINE

    Abitöölise-nõudepesija eesmärgiks on nõude pesemine masinaga ja käsitsi, erinevate abitööde teostamine, prügi väljaviimine ja puhtuse tagamine tööruumides.

    Ootame Sinult kohusetundlikkust ja töötahet.

    TEENINDAJA

    Klienditeenindaja töö eesmärk on klientide professionaalne teenindamine, arvestades klientide soovidega ning hoides samal ajal puhtust nii töökohal kui ka teenindussaalis.

    Ootame Sinult klienditeenindaja töökogemust, eesti keele oskust, kohusetundlikkust ja töötahet.

    KOKK

    Kokana valmistad Sa maitsvat toitu vastavalt menüüle ja retseptile, vastutad valmistatud toodete koguse, kvaliteedi ning tooraine efektiivse kasutamise eest.

    Ootame Sinult koka töökogemust, eesti keele oskust, kohusetundlikkust ja töötahet.

    JUHATAJA

    Juhataja töö eesmärk on filiaali töö juhtimine, igapäevaste dokumentatsiooni täitmine, meeskonna juhtimine ja juhendamine ning toitlustuse sujuva korraldamise eest vastutamine.

    Ootame Sinult meeskonna juhtimise kogemust, eesti keele oskust, kohusetundlikkust ja töötahet.