Täpsed tööülesanded:
Maitsva toidu valmistamine vastavalt menüüle, retseptidele, kogustele ja sööjate arvule.
Toidu kaalumine ja pakendamine rühmade kaupa.
Töö korraldamine lasteaia köögis ja suhtlus lasteaia personaliga.
Kauba tellimine.
Töökoha korrashoid.
Kaubainventuuride läbiviimine.
Aruandluste teostamine, erinevate andmete kogumine ning jagamine.
Kokk-juhatajal on: professionaalsed oskused koka ametikohal, hea Exceli kasutamise oskus, meeskonna juhtimise kogemus ja eesti keele valdamine.
Omalt poolt pakume:
Kaasaegset töökeskkonda,-tingimusi ja väljaõpet;
Tööaega E-R 6:30-15:00;
Soodsat omapere toitlustust;
Motivatsioonipakettide valikut - täiendav tervisekindlustus või soodustused sportimiseks (Stebby);
Lisaks hoolitseme sinu tööalase ja isikliku arengu eest.